För ytor som ställer tuffa krav på tätskiktet

Byggnader i Betong

Det är i de tuffaste miljöerna Derbigums membranisolering verkligen visar sina bästa sidor. Vi kan leverera en mycket kraftfull takmembranslösning som ger ett vattentätt tätskikt som klarar tuffa krav.

Lösningen är speciellt framtagen för att tillämpas inom byggnadsindustrin och andra större betongkonstruktioner. Med en exemplarisk vidhäftningsförmåga på olika byggnadsmaterial blir kostnaden mycket konkurrenskraftig jämfört med andra lösningar.

Parkeringhus

Derbigum är specifikt utformad för att klara av kraftiga påfrestningar och är anpassat för väg- och anläggningsarbeten. Tack vare sin höga smältpunkt står det emot värmen som uppstår vid applicering av tex. asfalt vilket gör dernigum till ett exemplarisk tätskikt för parkeringsdäck, gårdsbjälklag, kulvertar och terrasser.

Supertätt motstånd vid hård belastning

Derbigums membranisolering har en oslagbar motståndskraft och åstadkommer ytor som tål stora påfrestningar av tungt slitage. Materialet kan även övertäckas med jord, plattor och till och med asfalt utan att tappa sina tätande egenskaper.

En mycket kostnadseffektiv och trygg tätningslösning för parkeringsdäck, terrasser, gårdsbjälklag och andra betongkonstruktioner.

Kontakta KanTak så kan vi berätta mer om Derbigums unika egenskaper