Taklösningar med minst 45 års livslängd

VÄLJ ETT NYTT TAK SOM HÅLLER DIG TRYGG OCH TORR

KanTak lägger papptak på platta och låglutande tak med taklösningar från Derbigum.

Derbigum är ett hållbart polymerbaserat tätskikt som är speciellt framtaget för att leverera täta taklösningar. Tack vare deras förmånliga garantier på både material och arbete är det en mycket trygg taklösning. Det gör det till en mycket bra investering att välja Derbigum när det är dags för ett nytt tak till dina fastigheter.

Med Derbigum blir det torrt på toppen

Derbigum har en mängd produkter med unika egenskaper som täcker alla behov av vattentätning av tak. Det ger en trygg och stabil taklösning innehållande flera lager av olika tätskikt, ångspärr, underlag och ytskikt som kombineras för att hitta en optimal lösning för ditt tak.

Tak som läggs av utbildade entreprenörer

Derbigum får inte läggas av vem som helst. KanTak är därför sedan 19XX auktoriserad Derbigumentreprenör och alla våra takläggare är certifierade takmontörer via Derbigums unika TakSkola. Detta är ett krav och en kvalitetssäkring och trygghet för våra kunder att det alltid ska vara garanterad hög kvalitet på arbetet och att man får ett ett bekymmerfritt resultat.

Unika garantier ger bekymmersfri trygghet

För tätskiktet Derbigum lämnas alltid vår unika 20-åriga garanti för arbete, material och följdskador. Helt utan självrisk och den är givetvis förbetald.

Alla färdiga takarbeten kvalitets kontrolleras även innan garantibeviset utfärdas.